/**/

Suklaamaistajaiset 26.11.2020 klo 18.00 Teams -tilaisuus pikkujoulun merkeissä

Päiväys ja aika:
26.11.2020
18:00 - 19:30

Tapahtumapaikka:
Teams -kokous

Kategoriat: Ei Kategoriat


REVONTULIRYHMÄ

Nyt maistelemaan SUKLAATA Teams -makumatkalla pikkujoulun merkeissä!

Suklaamestari Riikka Ojanen toimii makumatkan oppaana etä Suklaatastingissä torstaina 26.11 klo 18-19. Maisteluun kuuluu 12 erilaista suklaalaatua. Suurin osa näistä suklaista on saatavissa vain ja ainoastaan tässä tastingissä, koska niitä ei ole yleisessä myynnissä harvinaisuutensa vuoksi. Etäsuklaatasting järjestetään Teams-kokouksena.

Saat maistelusuklaat ja ohjeet kotiisi tapahtumaviikolla. Teams-tapaamisen aikana maistellaan käsintehtyjä suklaita suklaamestarin johdolla. Samalla kuulet hauskoja yksityiskohtia suklaan historiasta ja sen valmistuksesta persoonallisella tyylillä. Osallistujia pyydetään mahdollisuuksien mukaan tulemaan linjoille jo hieman aikaisemmin, jotta päästään aloittamaan klo 18.00.

Tasting -tapahtumaan voit varata oman mieltymyksesi mukaan vettä, kahvia, teetä, olutta tai vaikkapa viiniä. Ympäristöä voit koristella pikkujouluun sopivaksi ja asu on vapaa.

Allergeenit: Osa maistelusuklaista sisältää maitoa ja laktoosia. Tuotteet saattavat sisältää jäämiä pähkinästä ja gluteenista, vaikka niitä ei ole valmistuksessa käytetty. Suklaiden tuoteselosteet tulevat maistelupaketin mukana.

HUOMAA!!

Ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 13.11.2020, että suklaapaketit ehditään toimittamaan ajoissa. Ilmoittautuminen sihteerille osoitteella harry.wallin@walcon.fi Ilmoittautumiseen: Nimi, postiosoite ja puhelinnumero.

Tavataan Teamsin kautta ja pysytään terveinä!

<<< Takaisin Tapahtumat-sivulle